LA NOSTRA FILOSOFIA I FORMA DE TREBALL

La nostra forma de treball es buscar a cada cap el seu moviment natural ja que anar contra la natura no és possible i tampoc és el nostre sistema.
Assessoramets personalitzats a cada persona ja que partim de la base que ningú és igual en aquest món, per tant dintre les tendències actuals i la qualitat del cabell i els seus moviments naturals ens adaptem a cada situació.

dilluns, 2 de desembre del 2013

EXCÉS DE TENSIÓ EN EL CABELL

A tenir en compte per cuidar el cabell:
El castic en el cabell pot ser produit de moltes maneras ,per  productes químics(tinys , decos, permenents , allisat)o altres com( planxes,assecadors.....) ni ha un altre que no el tenim en compte que es el castic per excés de tensió,(sobre tot els cabells llargs) .
L'exes de tensió ,estirar masa l'arrel provoca danys en el foli-culo pilós, desconectant el foli-cul dels capil-lars que es d'on rep  els nutrients , i per altra part en el cabell  (la cuticula i el cortex) quedan malmeses difícils de recuperar.
 A tenir en compte : Al fer les "cuetes" per anar el cole intentar fer servir gomes amples ,es millor posar diademes o  mirar que el cabell no quedi molt tibat d'arrel.
 Per escarpir  millor un raspall de pues toves ,ull!! amb les pintes, ja que poden fer molta pressió sobre el cabell ( posar sempre  acondicionador i tenir el cabell sempre ben nutrit com a minin fer una mascareta a la setmana (millor olis ,depenent del cabell ,"consultar el tipus d'oli a fer servir")
 La importància de tenir el cabell nutrit:: evites el trencament del cabell i que algun "bitxo" et vingui a fer una visita (  els polls  no!!els agrada gens el cabell nutrit...)
 També molt de compte amb les planxes, assecadors(exces d'escalfor) i trenes molt apretades ... , la tensió danya molt el cabell i el foli-cul..
 Poseu de la vostra part i tracteu el cabell amb "carinyo", ja que forma part vostra i els perruquers posarem de la nostra part i farem què tingueu un cabell bonic.

NAMASTÉ!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada