LA NOSTRA FILOSOFIA I FORMA DE TREBALL

La nostra forma de treball es buscar a cada cap el seu moviment natural ja que anar contra la natura no és possible i tampoc és el nostre sistema.
Assessoramets personalitzats a cada persona ja que partim de la base que ningú és igual en aquest món, per tant dintre les tendències actuals i la qualitat del cabell i els seus moviments naturals ens adaptem a cada situació.

dilluns, 18 de novembre del 2013

DIES DE LLUNA PLENA (KALACHAKRA)


El divendres 14 de febrer, dia de  lluna plena, és el dia més favorable segons la tradicio budista "KALACHAKRA" (calendari tibetá) per fer tot tipus de tractaments naturals: el primer tallat de cabell per a nens petits, hennes, tractaments amb olis, fangs, massatges capil·lars (activar el reg sanguini per la caiguda, antiestrès, migranyes, cefalees tipus nerviós,  per fer dieta i purificar se ...

A partir del mes de febrer, tots els  dies de lluna plena,  treballerem  fins a les 12 nit per fer només tractaments naturals. També es faran treballs de REIKI  a  càrrec de la Clara.
Per a tots els serveis cal demanar hora al  972 853538

Durant aquests dies només farem treballs amb productes naturals , no farem servir productes químics ni farem servir l'assecador de mà (radiació iònica).


 NAMASTÉ!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada